Over ons
Over ons Uw erkende bedrijf ter plekke

Welkom in de wereld van van der HOEF Kozijnen

// HET PREMIUM KOZIJNEN VAKBEDRIJF IN UW REGIO

Wij zijn het premium vakbedrijf voor kozijnen bij u in de regio. Bij de keuze voor nieuwe kozijnen staat vakkundig advies voorop. Onze adviseurs adviseren u graag en ons montageteam plaatst uw nieuwe kozijnen vakkundig. Zo kunt u ervan op aan dat u uw investering in de toekomst terugverdient en lang plezier zult hebben van uw nieuwe kozijnen. Op onze website staat veel belangrijke informatie, maar maak gerust een afspraak met ons voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hartelijk welkom bij van der HOEF Kozijnen.

// EEN slimme INVESTERING

Nieuwe kozijnen zijn een investering voor de toekomst. De filosofie van van der HOEF Kozijnen: kwalitatief hoogwaardige kozijnen gaan gepaard met een vakkundige montage. Neem daarom geen risico’s en vertrouw op vakspecialisten die hun vak verstaan.

Vakkundig en ervaren

Wij hebben een eigen montageteam van ervaren en degelijk opgeleide monteurs. Zij zijn bekend met nieuwe montagetechnieken en werken zorgvuldig en binnen het afgesproken tijdschema. Uw woning laten zij bezemschoon en keurig achter.

Milieuvriendelijk

Wij zorgen voor een ecologisch verantwoorde en milieuvriendelijke afvalverwerking van uw oude kozijnen en deuren.

Het voordeel van een premium kozijnen vakbedrijf in uw regio

Dichtbij de klant staan kunt u bij ons letterlijk nemen. Als ERKEND BEDRIJF VOOR PREMIUM KOZIJNEN in uw regio zijn wij altijd in de buurt. Dit betekent dat wij vertrouwd zijn met de plaatselijke omgeving.  Wellicht is er al een woning bij u in de straat voorzien van premium kozijnen door het Hoefteam. Omdat we een klein enthousiast team hebben, kunnen we met snel reageren op uw vrijblijvende aanvraag.

van der HOEF Kozijnen

De voordelen van onze dienstverlening

Onze bedrijfsinterne service- en reparatiedienst is betrouwbaar paraat mocht u er ooit een beroep op moeten doen.

Het voordeel van de persoonlijke bezichtiging

De aankoop van kozijnen is een investering, dan is het goed als u uzelf ter plaatse een beeld kunt vormen. Daar hebben we onze showroom voor. Onze vakspecialisten adviseren u uitvoerig op locatie, dan blijft er geen vraag onbeantwoord.

 
van der HOEF Kozijnen is een erkend bedrijf voor premium kozijnen

Als ERKEND BEDRIJF VOOR PREMIUM KOZIJNEN staan wij dicht bij onze klanten. Met het keurmerk staan wij garant voor hoge betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij bieden u een ruime keuze, gefundeerd deskundig advies, een zorgvuldige montage en uitgebreide service. Meer.

Over ons
Ons adres:

Van der Hoef Kozijnen bv
Zijdepark 9C
2935 LB Ouderkerk a/d IJssel

Telefoon: +31 (0)180-553453
info@hoefkozijnen.nl
www.hoefkozijnen.nl

Wilt u een afspraak maken voor een adviesgesprek?

contactformulier →

 
ISDE SUBSIDIE