Klantervaringen
Klantervaringen Ervaringen van klanten

ERVARINGEN VAN KLANTEN

LEES HIER WAT KLANTEN VAN ONS VINDEN.

 

// Wij zijn heel tevreden over de levering en plaatsing van de kunststof kozijnen van Hoef Kozijnen. Ook de informatie en de uitleg vooraf was prettig en uitgebreid. Zowel de medewerkers op kantoor als de medewerkers die de kozijnen plaatsen hebben uitstekend werk geleverd en goed meegedacht (zowel tijdens het opnemen van de afmetingen als tijdens het plaatsen en afwerken van de kozijn en de zonweringen). Zeer kundig, professioneel en netjes. We hadden geen enkel moment het gevoel dat we werden opgejaagd om de offerte snel te tekenen. Betaling vooraf was niet nodig.
Rob en Marcia,
Speekenbrink, 3 weeks 1 day ago

 

// Al een jaar geleden heeft Hoef 5 kozijnen vervangen, er is heel netjes gewerkt en afspraken werden nagekomen. Ook nadat alles al betaald was! Dit geeft vertrouwen in dit bedrijf.
Ruud & Yvonne
Capelle aan den Ijssel,
6 months 11 hours ago

 

// In onze straat staat Hoef Kozijnen goed bekend. Dat was onze reden om voor hen te kiezen. En daar hebben we geen spijt van. Vakkundige afstemming van onze wensen. Nog net voor de feestdagen was ons gehele huis voorzien van nieuwe kozijnen. Nette professionals over de vloer. En ook na de plaatsing kun je terecht bij Hoef voor vragen en eventuele extra service.
Jolien Fiegel, 7 months 2 weeks ago

 

// In oktober hebben wij onze kozijnen en voordeur laten vervangen door Hoef Kozijnen. Wij zijn zeer tevreden over het proces en resultaat. Het personeel is vriendelijk en vakkundig. Ook werken zij erg netjes en laten weinig rommel achter. Zij zijn niet te beroerd om nog wat extra (kleine) klusjes te doen. Bijv. Bel en naambordje ophangen.
Stefan van de Werken

 

// Kortom, wij zijn zeer tevreden en zullen Hoef Kozijnen zeker aanbevele.
7 months 3 weeks ago

 

// Onlangs onze houten gevelbetimmering aan de voor- en achterkant laten vervangen door Keralit horizontale delen. Erg blij mee! Het team van Van der Hoef heeft netjes en goed werk geleverd. Ook het contact met Niels op kantoor was fijn schakelen. Goeie prijs, service en kwaliteit! Wij raden van der Hoef kozijnen iedereen aan.
Caroline de Graaf, 9 months 1 week ago

 

// Goed advies, netjes werken. Hout laten vervangen door kunststof. Geen zaagsel in de tuin terug te vinden en geen stofje in huis. Denken met je mee voor mogelijkheden ivm geen mogelijkheid tot achterom. Keurig afgewerkt binnen. Voor herhaling vatbaar!
s. henderson, 1 year 2 weeks ago

 

// Nadat Van der Hoef kozijnen in 2015 de kozijnen aan de voorkant van ons huis hadden geplaatst, hebben wij vorige week de kozijnen aan de achtergevel laten zetten. Wederom vakwerk!! De achtergevel ziet er fantastisch uit. Mede door een zeer goed advies van Geert. Ik kan beslist Van der Hoef Kozijnen aan een ieder aanbevelen. Top kwaliteit voor een scherpe prijs!!
Gerco Mulder, 1 year 1 month ago

 

// Afgelopen maart hebben we de volledige voorgevel (keralit, kozijnen en voordeur) vervangen en aan de achterkant een grote schuifpui laten plaatsen. We hadden al eerder naar alle tevredenheid de bovenverdiepingen achter laten plaatsen, derhalve was de keuze om hen weer te vragen voor deze klus gemakkelijk.
De service was goed, Geert denkt met je mee, is no nonsense en laagdrempelig te bereiken voor overleg. Hij maakte voor ons een reële en scherpe offerte. Het team dacht tijdens de week van het plaatsen goed mee over de planning en volgorde van de werkzaamheden (wat zeker met kinderen heel fijn was!).
Ze werken netjes. hebben zelfs voor het verwijderen van de achtergevel om de schuifpui te plaatsen een tussenwandje geplaatst om het ergste stof buiten te houden. Na elke werkdag werkt buiten en binnen geveegd en lieten
ze de boel netjes achter. Een klein foutje van de fabriek door het ontbreken van een kozijn werd snel opgepakt en nog in dezelfde week werd het kozijn alsnog geplaatst waardoor er geen vertraging werd opgelopen.
We raden iedereen Hoef Kozijnen aan!
Fenneke Borsje, 1 year 3 months ago

 

 
Klantervaringen
Ons adres:

Van der Hoef Kozijnen bv
Zijdepark 9C
2935 LB Ouderkerk a/d IJssel

Telefoon: +31 (0)180-553453
info@hoefkozijnen.nl
www.hoefkozijnen.nl

Uw contactpersoon:

Geert van der Hoef
Directeur
Tel. Nr.: +31 (0)180-553453
E-mail schrijven

Geert van der Hoef
Wilt u een afspraak maken voor een adviesgesprek?

contactformulier →

 
Koningsdag actie 2024!