Aluminium kozijnen
Aluminium kozijnen STIJLVOLLE ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN

STIJLVOLLE ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN

Elk huis heeft zijn eigen uitstraling. Versterk deze uitstraling door de keuze van het juiste type raam! Ontdek de verschillende stijlen van onze aluminium kozijnen en vindt het juiste raam voor jouw bouwstijl. Landelijk of modern? Aliplast en Reynaers onderscheiden zich door veel verschillende types en stijlen van ramen aan te bieden. Hierdoor wordt jouw huis een thuis.

Wil je weten welk profiel het best bij jouw stijl past? Kijk hieronder naar enkele types van ons uitgebreide aanbod van aluminium kozijnen. Wil je liever de mogelijkheden in onze showroom zien? Bel voor een vrijblijvende afspraak.  

// ALIPLAST Star 75 – De logische keuze, het raam van de toekomst

De nieuwste technologieën en innovaties verenigd in één enkel raamsysteem: Star75. Zijn strakke vormgeving in combinatie met de hoogwaardige isolatie zijn ideaal voor lage energiewoningen, zowel nieuwbouw als renovatie.

ALIPLAST Star 75
Woonvoorbeeld ALIPLAST Star 75 Woonvoorbeeld ALIPLAST Star 75

// ALIPLAST Futural – Slank en thermisch onderbroken

Futural is een thermisch onderbroken 3-kamersysteem dat voldoet aan de minimale normen die qua isolatiewaarden gelden op Europees niveau. Geschikt voor wie echt een slank aluminium kozijn wil, dat ook voldoet aan de isolatiewaarden.

ALIPLAST Futural
Woonvoorbeeld ALIPLAST Futural Woonvoorbeeld ALIPLAST Futural

// ALIPLAST Max Light – De look van staal, maar dan geïsoleerd

Aliplast Maxlight kent drie verschillende stijlvarianten: 'Modern', 'Steel' en 'Design'. Gaat u voor modern of wilt u juist de look van staal, maar dan geïsoleerd. Gaat u voor een strakke zijdeglanslak of een stoere matte structuurlak. Voor elk type woning is er een oplossing mogelijk. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

ALIPLAST Max Light
Woonvoorbeeld ALIPLAST Max Light Woonvoorbeeld ALIPLAST Max Light

 
Aluminium kozijnen
Uw contactpersoon:

Geert van der Hoef
Directeur
Tel. Nr.: +31 (0)180-553453
E-mail schrijven

Geert van der Hoef
 
ISDE SUBSIDIE