Voordelen nieuwe kozijnen.
Voordelen nieuwe kozijnen. Kwaliteit levert voordeel op.

Voordelen van nieuwe kozijnen

Met uw investering in nieuwe kozijnen bespaart u verwarmingskosten en verhoogt u de waarde van uw onroerend goed. Bij van der HOEF Kozijnen wordt de montage professioneel uitgevoerd door eigen vakkundige kozijnmonteurs. Daarmee hebt u de zekerheid en de bescherming tegen latere vervolgschade aan het bouwwerk, die bijvoorbeeld kunnen ontstaan door koudebruggen bij ondeskundige montage.

// Modernste kozijntechniek

Kozijnen met individuele thermische isolatie, geluidsisolatie en inbraakbeveiliging. Merkprofielen van de beste kwaliteit. Computergestuurde productie voor uiterst exacte kozijnconstructie.

// Oneindige kleurenrijkdom en gevarieerde vormgeving

Esthetische profielvormen met elegant design. Breed pallet van kleuren en afwerkingen door hoogwaardige foliecoating, ook in houttinten en houtnerfstructuren.

// Gefundeerd advies

Gekwalificeerde vakspecialisten, die u deskundig adviseren en ondersteunen bij het aanvragen van overheidssubsidies. Professionele planning, die voldoet aan uw individuele behoefte om uw  warmte-isolatie, geluidsisolatie en ventilatie te optimalieseren.

// Zorgvuldig werk

Eigen montageteams, die uw nieuwe kozijnen vakkundig inbouwen. Daarbij geldt: optimale stiptheid en gegarandeerd zorgvuldig werk.

 
Wilt u een afspraak maken voor een adviesgesprek?

contactformulier →

Voordelen nieuwe kozijnen.
Ons adres:

Van der Hoef Kozijnen bv
Zijdepark 9C
2935 LB Ouderkerk a/d IJssel

Telefoon: +31 (0)180-553453
info@hoefkozijnen.nl
www.hoefkozijnen.nl

 
ISDE SUBSIDIE